Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ραγδαίες συνδικαλιστικές εξελίξεις!

Σημαντικές ανατροπές στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Υπουργείου μας φαίνεται ότι δρομολογήθηκαν μετά τα αποτελέσματα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
Ο "ποντικός της Σταδίου 29" πέρασε όλο το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του 4ου ορόφου όπου στο περιθώριο της καταμέτρησης φαίνεται ότι συμφωνήθηκαν ...πράγματα και θαύματα, ενόψει και των εκλογών του Συλλόγου.

Έχουμε και λέμε:

Από ότι φαίνεται, ενώνουν τις συρρικνούμενες δυνάμεις, τους ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ. Το νέο σχήμα θα ονομάζεται ΠΑΚΕ και το παράδοξο είναι ότι το χρίσμα του νέου ηγέτη της παράταξης θα λάβει από τον Πρόεδρο (που προορίζεται για πρόεδρος των συνταξιούχων) ηγετικό στέλεχος του ΠΑΜΕ, που έπαιξε ρόλο γεφυροποιού μεταξύ των δύο παρατάξεων.

Από την άλλη πλευρά, σε οριστική συνένωση και κατάργηση των συνιστωσών φαίνεται ότι οδεύουν ΑΣΥ και ΑΠ. Πιθανότερο όνομα του νέου σχήματος είναι το ΑΠΥ (Ανοικτή Πρωτοβουλία Υπαλλήλων). Αναζητείται αρχηγός και μάλλον κατά πάγια τακτική (ανοικτές διαδικασίες κτλ) θα δημοσιευθεί ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος. Όσοι ενδιαφερόμενοι...

Ο "ποντικός" κρυφάκουσε και άλλα απίστευτα αλλά θα τα δημοσιοποιήσει αύριο γιατί σήμερα λόγω Πρωταπριλιάς δεν θα τα πιστέψει κανείς!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αναμένονται ανακοινώσεις για επαναφορά των δώρων!!
Σήμερα, 1η Απρίλη οι σχετικές ανακοινώσεις - Πανηγυρική υποδοχή από ΣΕΒ και Γιούρογκρουπ.
Μέσα στη μέρα αναμένεται -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το υπουργείο Εργασίας- η ανακοίνωση της επαναφοράς της 13ης και 14ης σύνταξης και του 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο τομέα.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, η κυβέρνηση προχωράει στην ανάκληση του βάρβαρου μνημονιακού μέτρου της κατάργησης των δώρων σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους, λαμβάνοντας υπόψη ότι το μνημόνιο καταργήθηκε στις 25 Γενάρη και συνεπώς μαζί με αυτό, και η δανειακή σύμβαση και οι εφαρμοστικοί νόμοι που το συγκροτούν. Μάλιστα -σημειώνουν με νόημα- ακόμα και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παραδέχονται ότι το μνημόνιο έχει τελειώσει και προεκλογικά ισχυρίζονταν το ίδιο, μόνο που είχαν μια διαφορετική ημερομηνία για επικοινωνιακούς λόγους. Ως εκ τούτου, υπάρχει η απαραίτητη εθνική συναίνεση ώστε να μην προκληθούν πολιτικές αντιπαραθέσεις, και η χώρα ενιαία να διαπραγματευτεί με τους δανειστές το νέο μνημόνιο.
ΠΗΓΗ:902.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΣΥ-ΑΠ

KOYIZ
Ποια ηλίθια, στέλεχος σας, ήρθε κουνιστή και λυγιστή 19:30 να ψηφίσει για τις εκλογές του Υπηρεσιακού;;;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΥΦΟ !!!