Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα μοιραστεί αύριο...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                Αθήνα 15.12.11
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πειραιώς 40
Τηλ.
FAX: 210-5295235
Το ΔΣ του Συλλόγου μας συνεδρίασε στις 15.12.11 και αποφάσισε, ομόφωνα, την αναστολή του απεργιακού μας μέτρου και τη συνέχιση των ελέγχων. Στην απόφαση αυτή κατέληξε, αφού έλαβε υπόψη τις δυσκολίες που περνούν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και τα αιτήματα των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων για την παρουσία των επιθεωρητών εργασίας στους χώρους εργασίας αλλά και τα πρώτα θετικά βήματα που έγιναν όσον αφορά τα συμφωνηθέντα στις 26.11.2011, με τον υφυπουργό εργασίας Κο Κουτσούκο, για την διασφάλιση του έργου μας.
Συνάδελφοι, οι έλεγχοι, βέβαια θα γίνονται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τόσο των υπηρεσιών όσο και των δικών μας. Με δεδομένα, τόσο τον φόρτο εργασίας που έχει σωρευτεί στις υπηρεσίες μας από την υποστελέχωση και την αθρόα συνταξιοδότηση των υπαλλήλων όσο και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μετά την τραγική μείωση των αποδοχών μας και την κατάργηση των εξόδων κίνησης.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι στο νέο διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο διαμορφώνεται αυτό το διάστημα και θα παρουσιαστεί μέσα από τις γνωστές διαδικασίες του συλλόγου μας εντός του Ιανουαρίου του 2012 πέραν του πρώτου και κύριου στόχου που είναι η περιφρούρηση της εργασίας μας θα είναι και η διασφάλιση των διαδικασιών εκείνων που θα επιτρέπουν την παρουσία των συναδέλφων στους χώρους εργασίας χωρίς καμία οικονομική τους επιβάρυνσή.
Η απόφαση αυτή να διαβιβαστεί στην ομοσπονδία μας για τις δικές της ενέργειες.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
  • οι δεδουλευμένες υπερωρίες του 3ου τριμήνου καθώς και του μηνός Οκτωβρίου θα μας καταβληθούν εντός του τρέχοντος μηνός μετά από τις ενέργειες του συλλόγου μας,
  •  μετά από συντονισμένες ενέργειες του συλλόγου μας, τις Διοίκησης και της αρμόδιας Οικονομικής μας Δ/νσης λύθηκε το θέμα του ΔΕΝ και από και εμπρός θα διανέμεται κανονικά.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ                                     ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΡΦΙΑΤΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα μέλι γάλα δηλαδή! Μη το παρατραβήξουμε και με τα απεργιακά μέτρα...Άλλωστε η αγορά εργασίας... περιμένει τον Επιθεωρητή Εργασίας ως σωτήρα που θα διασφαλίσει την καταβολή τουλάχιστον των 400-500 ευρώ που καταβάλλονται πλέον ως προνοιακοί μισθοί...

Ανώνυμος είπε...

Άντε και τις σώσαμε τις φετινές υπερωρίες. Μήπως ξέρει κανείς τι κονδύλι προβλέπεται για το 2012;;;