Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Συλλόγου: ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Χριστουγεννιάτικη γιορτή Συλλόγου:
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης.  Είναι τότε που τα συναισθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας είναι πιο δυνατά από κάθε άλλη περίοδο.

Ή έτσι θα έπρεπε.  Ιδίως τώρα, που η ανέχεια και η εξαθλίωση είναι  πραγματικότητες που επεκτείνονται όλο και πιο επώδυνα.  Και οι πρώτοι που το πληρώνουν αυτό, θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον της κοινωνίας μας, είναι οι πιο ευάλωτοι και αθώοι από όλους μας, τα παιδιά.

Προτείνουμε στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ως μια ελάχιστη και συμβολική προσφορά,
¨           Τα δώρα που δεν θα προσφερθούν σε παιδιά συναδέλφων, επειδή δεν θα παραστούν στην εκδήλωση, να δοθούν, όπως κάθε χρόνο, σε παιδιά που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες και αξιόπιστες ΜΚΟ, όπως:
-          Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα              (τηλ. 22940/79240-1)
-          Κέντρο Βρεφών «Μητέρα»         (www.kvmhtera.gr, τηλ. 213 2015793)
-          Στέγη Ανηλίκων Αθηνών             (τηλ. 210/2774281)
¨           Τα φαγητά, που θα περισσέψουν από την εκδήλωση, να διατεθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη.   Το ίδρυμα «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» (www.boroume.gr) καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό.  Μια απλή επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ιδρύματος αρκεί.


Καλούμε επίσης κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να καταθέσει σχετικές προτάσεις, να τις γνωστοποιήσει στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας εγκαίρως, έως τις 9/12/2011.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
στο Υπουργειο Εργασιας και Κοινωνικης Ασφαλισης
asy-yeka.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: