Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Βοήθεια στο Παιδικό Χωριό SOS (Βάρη)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δραγατσανίου 8,  Τ.Κ. 10110,  τηλ.: 2105226008, fax: 2103215924, 
Email: osype@ypakp.gr, website: www.osype.gr

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.



                       
                             Αθήνα 18 Δεκεμβρίου 2014




Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σε λίγες μέρες περιμένουμε τα Χριστούγεννα. Μια γιορτή που ξυπνά σε όλους μας όμορφες παιδικές εικόνες και αναμνήσεις. Τα σπίτια γεμίζουν μελωδίες από χαρούμενες παιδικές φωνές και  τα παιδιά ανυπομονούν για τον ερχομό του Άγιου Βασίλη περιμένοντας  με αγωνία τα δώρα τους κάτω από το δέντρο.
Υπάρχουν όμως κάποια παιδιά που δυστυχώς δεν ζουν τέτοιες στιγμές τα Χριστούγεννα και στερούνται την χαρά του παιχνιδιού, αλλά και την κάλυψη βασικών τους αναγκών. Παιδιά που δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν ούτε το απαραίτητο φαγητό ή τον κατάλληλο ρουχισμό, ούτε το πιο απλό παιχνίδι.
Ας τους χαρίσουμε εμείς φέτος το δώρο που δεν πήραν. Όλοι μας έχουμε κάπου στο σπίτι μας ένα παιχνίδι που δεν χρησιμοποιούμε, ένα βιβλίο που πλέον δεν διαβάζουμε, ρούχα που μένουν στη ντουλάπα.  Ας βοηθήσουμε τα παιδιά να νιώσουν φέτος πιο δυνατά τα Χριστούγεννα στην ψυχή τους! Ας τους κάνουμε να χαμογελάσουν!
Η Ομοσπονδία με τους Συλλόγους μας (Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας, Σύλλογος Γεν. Γραμματείας Κοιν. Ασφαλίσεων, Σύλλογος Υπαλλήλων Μετοχικού Ταμείου) με οδηγό την επιθυμία των συναδέλφων μας, σας καλούμε όλους να συνδράμετε στην προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε παιχνίδια, τρόφιμα, ρούχα, βιβλία και ότι άλλο εσείς σκέφτεστε για τα παιδιά του «Παιδικού Χωριού SOS»(Βάρη).
Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο παιδικό χωριό είναι αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών.
Η συγκέντρωση των προσφορών σας θα πραγματοποιείται από την Παρασκευή 19-12-2014 ως την Τετάρτη 31-12-2014 στο χώρο του ισογείου επί της Σταδίου 29 (στη Στοά) και ώρες 11:00-14:30. Η υπεύθυνη συντονισμού είναι η αναπ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας η Ελβίρα Κούρκουλου, τηλ. επικοινωνίας 2131516093 και 6974829588.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ






ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή προσπάθεια, όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πρωτοβουλία που προάγει την αλληλεγγύη, τη συμμετοχή των συναδέλφων και την εξωστρέφεια των συλλογικών μας οργάνων είναι αξιέπαινη και αξίζει να στηριχθει.

Ε. Κούρεντα