Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ανοικτή Συνέλευση Συντονισμού-2.3.2012


Η Πρωτοβουλία για το Συντονισμό στο Δημόσιο, που δημιουργήθηκε πρόσφατα με σκοπό να αντιμετωπίσουμε από κοινού και με αποτελεσματικότητα την αδίστακτη, άδικη και ολομέτωπη επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ- τραπεζιτών, στο σύνολο των εργαζομένων , διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση-Ανοικτή Συνέλευση με θέμα:
«Οι επιπτώσεις του νέου μνημονίου στη δουλειά και τη ζωή μας. Οργανώνουμε τις αντιστάσεις μας συλλογικά. Συντονίζουμε τους αγώνες μας», την Παρασκευή 2 Μάρτη, 4μμ, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια – στάση μετρό: Πανεπιστήμιο).
Συνάδελφοι,
Εκτός από το να αγωνιούμε για το μέλλον μας, να μεμψιμοιρούμε και να περιμένουμε μάταια σωτηρία από τους “ηγέτες” μας (πολιτικούς, συνδικαλιστικούς κ.α), πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ΕΓΚΑΙΡΑ ότι η ΜΟΙΡΑ μας είναι ΚΟΙΝΗ και είναι ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
Ας πάψουμε να περιμένουμε πότε θα κηρύξει “αστείες” στάσεις εργασίας και απροετοίμαστες 24ωρες απεργίες η, τουλάχιστον ανίκανη, ΑΔΕΔΥ.
Ας σταματήσουμε να ελπίζουμε μάταια ότι κάπως θα τη “βολέψουμε” εμείς, αδιαφορώντας για το ότι κάποιοι συνάδελφοι μας βρίσκονται ήδη στον προθάλαμο της ανεργίας.
Ας ανοίξουμε τα μάτια μας για να δούμε ΚΑΘΑΡΑ ότι ο μόνος τρόπος ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και διαμόρφωσης θετικής ΠΡΟΤΑΣΗΣ είναι να μιλήσουμε ΕΜΕΙΣ, οι απλοί υπάλληλοι, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις φωνές μας και να ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ θέσεις και προτάσεις στον εργασιακό μας χώρο και ευρύτερα.
Η Ανοικτή Συνέλευση, στην οποία σας καλούμε να λάβετε μέρος, φιλοδοξεί να είναι ένα πρώτο βήμα για την αυθεντική έκφραση ΟΛΩΝ μας.
Στο χέρι μας είναι με την συμμετοχή μας να δυναμώσουμε αυτήν την έκφραση.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ.
Επειδή πιστεύουμε ότι «όλοι μαζί μπορούμε ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ», καλούμε κάθε συνάδελφο από το «στενό» και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, να έρθει να συναντηθούμε.
Εργαζόμενοι-ες από τα Υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Δημόσιας Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, ΓΓ Τύπου, ΓΓ Ισότητας, Εθνικό Τυπογραφείο, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
ΕΔΩ το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: