Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ



To Ελληνικό Κράτος συνεχίζει να εξοφλεί μέχρι cent τοκογλυφικά δάνεια και να υπόσχεται στους δανειστές μας αιώνια πίστη με κάθε τίμημα.
Τίμημα που μεταφράζεται σε κούρεμα αποταμιεύσεων, σκληρά μέτρα, φτώχεια και ανεργία για τον λαό. Σε ένα οικονομικό σύστημα, που αποκλείει οποιαδήποτε έννοια κοινωνικού κράτους και πρόνοιας, που σταματάει την χρηματοδότηση σε παιδεία και υγεία, δεν απαντάμε μόνο με ψήφο στις εκλογές. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όσους εγκαταλείπει στην τύχη τους το αστικό κράτος.
Στις φυλακές Κορίνθου, η κρατική χρηματοδότηση έχει σταματήσει εδώ και 3 μηνες.
Σε εγκαταστάσεις 70 ατόμων, στεγάζονται και ζουν 84 συνάνθρωποί μας, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να κοιμούνται στο πάτωμα.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οι φυσικές και κοινωνικές ανάγκες αυτών των ανθρώπων και τελικά η ίδια τους η επιβίωσή φαίνεται να μην έχουν σημασία για την ελληνική κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία.

Οι ανάγκες σε τρόφιμα είναι:
ρυζι,
μακαρονια,
κατεψ.κρεας,
αυγα και
ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας/μια...
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Τα είδη μπορούν να αποσταλλούν στη διεύθυνση:
ΑΡΓΟΥΣ 52 (ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ) ΥΠ'ΟΨΙΝ ΚΥΡΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΣ ΣΑΡΛΑ
ΤΗΛ. 27410/26136
Επίσης, τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα συμπυκνωμένο κτλ) καθώς και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο «Η Σβούρα», οδ. Σίνα 37, Τρίτη και Πέμπτη από τις 20:00 και μετά, ενώ πρόσφορές γίνονται δεκτές και μέσω αλυσίδας supermarket
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
asy-yeka.blogspot.com
Πληροφορίες για τη δράση στα τηλ.2131516284 (Ν.Κάτσαρη) και 2131516278 (Ν.Μποσινάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: