Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΕ

Η Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων στο ΤΕΕ καταγγέλλει ότι, μετά από την παρέμβαση της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών & Οικιακού Προσωπικού στην
Δ. Ε. του ΤΕΕ, οι καθαρίστριες που εργάζονται στο ΤΕΕ, συνεχίζουν να παρέχουν απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία. Το καθεστώς ελαστικής εργασίας που εφαρμόζεται χρόνια στο ΤΕΕ με προγράμματα stage, ομαδούχους, συμβασιούχους των 400€ του ΕΣΠΑ, ιδιωτικά συνεργεία της καθαριότητας, επεκτείνεται σήμερα και στην απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία.
Σιωπήσαμε όταν απολύονταν οι συμβασιούχοι στο δημόσιο και σήμερα αμφισβητείται γενικευμένα η μόνιμη εργασία!
Σιωπήσαμε όταν εφαρμόζονταν -δήθεν «αθώα»- η αξιολόγηση, για να καταντήσουμε σήμερα σε ένα γενικευμένο κανιβαλισμό, με τις μοριοδοτήσεις και τις ποσοστώσεις, να γινόμαστε συνυπεύθυνοι στις απολύσεις μας!
Σήμερα μπροστά στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες που ετοιμάζει η τρόικα και η κυβέρνηση, ο δρόμος της ανατροπής, αυτής της αθλιότητας που ζούμε, περνάει μέσα από τηναγωνιστική ενότητα των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αν αφήσουμε σήμερα τις καθαρίστριες στην τύχη τους αύριο η τύχη τους θα είναι το μέλλον τους.

Για όλα αυτά σας καλούμε σήμερα στις 7 μμ σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ε. μαζί με το κλαδικό σωματείο των καθαριστριών της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών & Οικιακού Προσωπικού για απαιτήσουμε από το ΤΕΕ, να λύσει άμεσα το πρόβλημα, αν δεν θέλει να είναι συνένοχο με τον εργολάβο.

25/2/2014
Αγωνιστική Ενότητα Εργαζόμενων στο ΤΕΕ
http://agonistikienotita.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: