Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σε ιδιώτη ο νέος Οργανισμός του Υπουργείου Εργασίας!

Τον ποντικό σε ποια Δ/νση θα τον χρεώσει η PLANET?




"Για το σκοπό αυτό ο Ανάδοχος, βασιζόμενος στο νέο οργανόγραμμα του Υπουργείου, θα εκπονήσει υποστηρικτική Μελέτη με τίτλο «Αποστολή, Στρατηγικοί Σκοποί, Επιχειρησιακοί Στόχοι και Αρμοδιότητες του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας» η οποία θα αποτελέσει και τη βάση για τη διαμόρφωση του νέου Οργανισμού του Υπουργείου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του."
Απόσπασμα από τη Σύμβαση Υπουργείου Εργασίας-PLANET AE


Δείτε εδώ ποια εταιρία θα εκπονήσει τον Οργανισμό του Υπουργείου μας!

Τι περιμένατε; Διαβούλευση, εμπλοκή των εργαζομένων, και άλλα ...γραφικά και χρονοβόρα;
Η τρόικα θέλει γρήγορα απολύσεις, λεφτά (24.600 ευρώ) υπάρχουν, πρόθυμοι ιδιώτες με τη σέσουλα. 
Σε δύο-τρεις μήνες θα έχουμε Οργανισμό,όπως το θέλουν κάποιοι έκτος Υπουργείου. Υπαλλήλους με διάθεση και κουράγιο να δουλέψουν δεν θα έχουμε...Και αυτό είναι το χειρότερο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάντια!!!

Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως είπε...

Βρε, πρέπει να είναι πολύ καλή αυτή η εταιρεία! Συνέχεια την ακούμε. Μια για αυτό, μια για κάτι εθνικά συστήματα συντονισμού. Κάτι είχα ακούσει ότι είναι τόσο άξιοι που μια φορά κάνανε μια αποτύπωση κατάστασης σε εθνικό επίπεδο απλώς από το σπίτι τους με το ιντερνετ το Σαββατοκύριακο. Ούτε επισκέψεις σε Υπουργεία, ούτε ρωτηματολόγια ή τι α΄λλο χρειάζεται. Αμέ! ή έχεις ικανότητες ή δεν έχεις

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτή την απευθείας ανάθεση υπάρχει και η παροιμία: έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. Θα μας πει η ιδιωτική εταιρεία ποια είναι η αποστολή του Υπουργείου μας, οι Στρατηγικοί του σκοποί κλπ. Για γέλια και για κλάματα.