Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Συνεδρίαση ΔΣ 5.3.2013

Την Τρίτη 5.3.2013 συνεδρίασε το ΔΣ με παρόντα 6 από τα 9 μέλη (απουσίασαν Λουτρουτζής, Κορφιάτη, Μπακέας) και βασικό θέμα τις περαιτέρω δράσεις μας σχετικά με το θέμα των 45 ΙΔΑΧ καθώς και το Οργανόγραμμα. 

Το ΔΣ κατέληξε σε:

  • Ομόφωνη καταδίκη της αντιμετώπισης του Υπουργού προς τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους αλλά και τους ίδιους τους ΙΔΑΧ καθώς αρνείται να δώσει σαφείς εξηγήσεις σχετικά με τις ενέργειες του σχετικά με το θέμα της διαθεσιμότητας-κινητικότητας τους
  • Θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό την Πέμπτη ή Παρασκευή. Ανάλογα με το εάν πραγματοποιηθεί και με τις τυχόν εξηγήσεις που θα παρασχεθούν, το ΔΣ θα κρίνει σε συνάρτηση και με τα υπόλοιπα ανοικτά θέματα (Οργανόγραμμα, νομική θωράκιση, Τοπικές Επιτροπές ΙΚΑ,έξοδα κίνησης) τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.  Από τα μέλη της Α.Σ.Υ διατυπώθηκε η πρόταση για κήρυξη στάσης εργασίας την Παρασκευή 8.3.2013 και πορεία ΟΛΩΝ των υπαλλήλων στη Σταδίου 29, ώστε να διεκδικήσουμε ΕΓΚΑΙΡΑ, ΜΑΖΙΚΑ και ΜΑΧΗΤΙΚΑ τα αιτήματά μας. Η πρόταση απορρίφθηκε και θα συζητηθεί σε προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ, ανάλογα με τις εξελίξεις.
  • Σχετικά με το Οργανόγραμμα έχει ζητηθεί επίσημη ενημέρωση από τη ΓΓ κα Στρατινάκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: