Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΜΕΙΩΣΗ 10% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ! ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!

από το iskra.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ''ΔΩΡΟ'' ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ!
Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Την πλήρη κατάρρευση, στην ουσία, όλων των ασφαλιστικών ταμείων μέσω της μείωσης κατά 10% των εργοδοτικών εισφορών, προαναγγέλλει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Καθημερινή (28/4), ο υπ. Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης!
Εν μέσω τεράστιας ανεργίας, φονικής ύφεσης και λίγο μετά το άθλιο κούρεμα των ομολόγων των ταμείων, μια μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 10% θα φέρει και το οριστικό τέλος των ασφαλιστικών ταμείων!
Η μείωση των εισφορών είναι βέβαιο ότι θα αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία πράγμα που θα έχει ως άμεση συνέπεια την νέα εξοντωτική μείωση συντάξεων!
Είναι πλέον κάτι περισσότερο από φανερό ότι η μονεταριστικές πρακτικές της κυβέρνησης και η μνημονιακή λαίλαπα οδηγούν σε πλήρη διάλυση ότι είχε απομείνει από το όποιο κοινωνικό κράτος υπήρξε κατά το πρόσφατο παρελθόν!
Ο Γ. Κουτρουμάνης και η κυβέρνηση των μνημονίων, στην ουσία, ευαγγελίζονται την κοινωνική εξαθλίωση και τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό! Χαρακτηριστικά τα λόγια του υπ. Εργασίας που υποστηρίζει ότι: «το κεφάλαιο με τα εργασιακά πρέπει να κλείσει εδώ και να αφήσουμε να λειτουργούν οι νέοι κανόνες στην αγορά».
Υπερθεματίζοντας, σχεδόν σκανδαλωδώς, υπέρ τον εργοδοτών, ο Γ. Κουτρουμάνης, φτάνει στο σημείο να πει πως: «το δημόσιο ταλαιπωρεί όποιον επιχειρηματία προσπαθεί να ανοίξει ή να κρατήσει εν λειτουργία την επιχείρησή του»!

Ολόκληρη η συνέντευξη Κουτρουμάνη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: