Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ποια Διευθυνση του Υπουργείου μας έχει σειρά να αυτοαπαξιωθεί για χάρη μερικών μελετών;

Ο ποντικός της Σταδίου 29 πιάνει δουλειά στα νέα του λημέρια!  Με μια αινιγματική είδηση άρχισε την καριέρα του στο νέο κτίριο της Σταδίου 29.  Δεν θέλησε να αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα, κρατώντας υποδειγματική εχεμύθεια...Προς το παρόν.  
 

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, ο ποντικούλης μασούλησε κάποια καινούργια εγγραφάκια και συνάντησε για μια ακόμα φορά απευθείας αναθέσεις, αναμασημένες έρευνες και τους παλιούς του γνώριμους αναδόχους μελετών κατ' εξακολούθηση...            

Και τι άλλο λέτε; Ε, δεν είναι μυστικό πια!  Για άλλη μια φορά θα πρέπει, για να  εγκριθεί  η καταβολή της αμοιβής, να βεβαιώσει η καθ' ύλην αρμόδια υπηρεσία ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη μελέτη. 
Για να δούμε, θα βεβαιώσει η προϊσταμένη της υπηρεσίας ότι οι υφιστάμενοί της δεν είναι και τόσο σόι;  Και ποια είναι αυτή η υπηρεσία που πρέπει να αυτοαπαξιωθεί;  Ποιος ο ανάδοχος της μελέτης;  Όποιον τον τρώει η περιέργεια για περισσότερα στοιχεία, να μια νύξη: ραντεβού στο 1ο υπόγειο, στο βάθος και δεξιά, στα 10 βήματα περίπου.
Αναμένουμε και εμείς για την εξέλιξη της ιστορίας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.  Και στη Σταδίου τελικά καλά είναι!  Έχει πολύ ψωμί (και τυρί).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: