Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Προς ενημέρωση

Επιστολή απόσυρσης συμμετοχής, προς την Αυτόνομη Ριζοσπαστική Συνεργασία Υπαλλήλων
  
" Σας ενημερώνουμε ότι αποσύρουμε τη στήριξή μας στην Αυτόνομη Ριζοσπαστική Συνεργασία Υπαλλήλων και παύουμε να συμμετέχουμε σε αυτήν για τους λόγους που εκτέθηκαν αναλυτικά στη συνάντηση της Τρίτης 19 Μαϊου 2015. "

Αργύρη Μαρία,  Σιδέρη Λίζα

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουν τα έρμα... και ψοφάνε.
Μάθαμε ότι φεύγουν και άλλοι.
Θα γίνει ξεσκέπασμα με κάτι αλεξιπτωτιστές συνδικαλιστές που αλλάζουν τις παρατάξεις σαν τα φιδοπουκάμισα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω σε ποιούς αναφέρεσαι, ανώνυμε συνάδελφε. Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου, εξήγησέ μας ποιοι θεωρείς ότι είναι οι "αλεξιπτωτιστές συνδικαλιστές".
Υ.Γ.: Προς διευκρίνιση, και για να μην μένουν "σκιές": Ο βασικότερος λόγος που αποσύρθηκε η στήριξη στην ΑΡΣΥ, από εμένα και την Μαρία ήταν ο εξής:
http://www.ergasianet.gr/menu-epikairotita/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-news/14128-meta180515-14127

Λίζα Σιδέρη

Ανώνυμος είπε...

Γράψε μας τον λόγο ορθά κοφτά, και ασε τις υπεκφυγές.
Οι αλεξιπτωτιστές είναι αυτοί που εχουν μαζευτεί στην ΑΡΣΥ.
Ένα ακαταλαβίστικο συνονθύλευμα σωτήρων και πολυξερήδιδων.

Γιάννης Κοντός είπε...

Ο νοών νοείτω ανώνυμε συνάδελφε 10:35 κ 2:17. Όποιος, παρόλα αυτά, δεν κατάλαβε ότι το λινκ στην παραπάνω απάντηση της Σιδέρη δείχνει φανερά ποιος ήταν ο λόγος αποχώρησης, δεν έχει καταλάβει (ή δεν μπορεί να καταλάβει) τίποτα απο τις αρχές μας ως μέλη της ΑΣΥ, ως άτομα που έχουν αποδείξει ότι τιμούν τα πιστεύω τους με κάτι παραπάνω από λόγια και χαρτούρα.

Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος, σε κάθε περίπτωση, να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Δεν θα γίνουμε πιόνια στον κουραστικό, ανούσιο και αποπροσανατολιστικό, πόλεμο φθοράς και προπαγάνδας μεταξύ των κομματικών παρατάξεων.

Δεν θα ηταν όμως πολύ πιο εποικοδομητικό, αντι να μιλαμε ανώνυμα και απρόσωπα μεσω διαφόρων μπλογκ, να ορίζαμε μια συναντηση - δημόσια συζήτηση (κατόπιν **επώνυμης** πρόσκλησης δικιάς σου ή, καλύτερα, της τυχόν συλλογικότητάς σου, προς την ΑΣΥ και οπου αλλού κρίνεις) για να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, ανοιχτά για τα **πραγματικά** προβλήματά μας ως υπάλληλοι στο υπ.Εργασιας;

Ανώνυμος είπε...

Αλεξιπτωτιστές συνδικαλιστές δεν υπάρχουν σε καμία συνδικαλιστική παράταξη του Υπουργείου. Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό ας πει όνομα..

Επαγγελματίες Συνδικαλιστές όμως υπάρχουν, ευδοκιμούν και επικρατούν χρόνια και ΔΕΝ βρίσκονται στην ΑΡΣΥ. (Ούτε υπήρχαν στο παρελθόν στην ΑΣΥ ή την ΑΠ).

Ανώνυμος είπε...

"ούτε υπήρχαν στο παρελθόν στην ΑΣΥ": Δηλαδή τωρα υπάρχουν στην ΑΣΥ;

Ανώνυμος είπε...

Σε απάντηση του σχολίου των 11:44,

Μην προσπαθούμε να βγάλουμε "από τη μύγα ξίγκι". Όχι βέβαια το ζήτημα των Επαγγελματιών Συνδικαλιστών, που είναι "καρκίνωμα" για το Υπουργείο μας δεν αφορά την ΑΣΥ ούτε τώρα, ούτε στο παρελθόν.

Ας μην παρερμηνεύουμε κάθε λέξη που γράφεται...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο, επιλεκτικό διάβασμα αποσπάσματος. Δεν υπηρχαν ούτε στην ΑΣΥ ούτε στην ΑΠ, ούτε βρίσκονται στην ΑΡΣΥ. Δεν είμαστε και χιλιάδες άτομα στο Υπουργείο για να έχουμε το άλλωθι ότι δεν ξέρουμε τι έχει κάνει ο κάθε συνδικαλιστής όλα αυτά τα χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει, επιτέλους, η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε στις εκλογές δεν μας είπατε......

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚΕ γιατί το αξίζει και είναι η μόνη παράταξη που στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους όποτε χρειάστηκε.

Ανώνυμος είπε...

Στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε με διαφορά το ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΣΥ-ΑΠ.

Για πρώτη φορά έχουμε εκπρόσωπο στα Υπηρεσιακά που δεν ελέγχετε από τις ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ. Η διαφορά είναι τεράστια και έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται, υπέρ των εργαζομένων στο σύνολό τους.

Η επιλογή των ΑΣΥ – ΑΠ κρίνεται εκ του αποτελέσματος θετικά για όλους και σε όλες τις επιμέρους υπηρεσίες του Υπουργείου μας.

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδευετε τις εκλογες για τα υπηρεσιακα με τις εκλογές για το Σύλλογο. Η ΠΑΣΚ θα κάνει πάλι τη διαφορά όσο και αν ιδρώνετε. Η ΔΑΚΕ σέρνεται. Στο κάτω-κατω αυτο το "ενωτικό ψηφοδελτιο" δεν ήταν παρά ψηφοδελτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Και πάλι, ας ειναι καλά ο Τσατσούλης που το πριμοδότησε με τους δικούς του, αλλιωτικα πάλι δευτεροι και καταιδρωμενοι. Τώρα όμως που τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, χωρίς παραμυθια για ανεξαρτητους και αυτονομους, ο κόσμος μας θα αποφασισει εχοντας στο μυαλό όλη την ιστορία του καθενός.

eliakourenta@yahoo.com είπε...

Στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου μας δεν ψηφίζει «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ» αλλά κάθε συνάδελφος μέλος του Συλλόγου χωριστά. Η ψηφοφορία είναι μυστική και στην κάλπη ο καθένας είναι μόνος του.

Δεν χρειαζόμαστε χρησμούς.
Στις 26-27 Ιουνίου, κάθε μέλος θα κρίνει και να αποφασίσει με βάση τα πεπραγμένα του παρελθόντος, το τι είναι καλύτερο για το μέλλον του, τη συλλογική εκπροσώπηση και την καλύτερη προάσπιση των συλλογικών συμφερόντων.

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στις υποψήφιες συνδικαλιστικές παρατάξεις, ας ενισχύσουμε τη συμμετοχή,ας καταθέσουμε προτάσεις, ας προωθήσουμε τον διάλογο και ας αφήσουμε τη δημοκρατία να ενεργήσει. Μην προτρέχουμε της κάλπης.

Λίγη ταπεινότητα…

Ανώνυμος είπε...

λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ....... τί έγινε εδώ βρήκαν χώρο τα τρολ του υπουργείου και φτύνουν τη χολή τους;