Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Ανακοίνωση
Ανοικτής Συνέλευσης Υπαλλήλων


Με τις απανωτές δανειακές συμβάσεις, τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα!  Στόχος τους:
- Nα πληρώσει την καπιταλιστική κρίση ο λαός.
- H υποτίμηση της εργατικής δύναμης σε εξευτελιστικές τιμές.
    

Τα ίδια μέτρα δρομολογούνται και στο δημόσιο τομέα.  
Ετοιμάζονται νέες μαζικές απολύσεις
Δεν καταβάλλονται δεδουλευμένα
Ερχεται νέα κατρακύλα στους μισθούς, δεν έχουμε ούτε γιατρούς, ούτε φάρμακα.
    
Ετοιμάζεται νέο «μαχαίρι» στις επικουρικές αλλά και στις κύριες συντάξεις.
  
 Καταργούνται η Εργατική Κατοικία και η Εργατική Εστία. δύο κατεξοχήν φορείς άσκησης κοινωνικής πολιτικής.    Κινδυνεύουν με απόλυση οι συνάδελφοι υπάλληλοι των δύο οργανισμών. 


ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ; 
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!


Τα συνδικαλιστικά μας όργανα πρέπει να μπουν μπροστά και να απαιτήσουν τα αυτονόητα!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να κλείσουμε με αγωνιστικές κινητοποιήσεις Υπηρεσίες του Υπουργείου, του ΟΕΕ και του ΟΕΚ.

 Αρνούμαστε να πληρώσουμε για ένα χρέος, το οποίο δεν είναι δικό μας..

Χωρίς αντίσταση αλλά και οργανωμένη λαϊκή αντεπίθεση θα μας ισοπεδώσουν.   Από αύριο όλοι μας μπορεί να είμαστε στον δρόμο ή το πολύ-πολύ να παίρνουμε 500 ευρώ, υπάρχει κανείς που παίρνει στα σοβαρά τη «γενναιοδωρία» της πολιτικής ηγεσίας μας, τις φιλίες της με το ΔΣ μας, για να ελπίζει σε ένα επιδοματάκι;;;

      

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.

Ή θα οργανώσουμε την οικονομία, την κοινωνία, την πολιτική σε μια νέα απελευθερωτική μη εκμεταλλευτική βάση για να ανήκει ο πλούτος στους εργαζόμενους που τον παράγουν,  ή θα υποταχθούμε στις πολιτικές ακραίας εκμετάλλευσης και στο σφαγείο κάθε είδους δικαιώματος, κάθε είδους κατάκτησης.
  
 
ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ 
ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ    


2 σχόλια:

Prosperus είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΛΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ LIGHT ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ (ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΕΝΝΟΩ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ). ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ;

ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΛΑΘΟΣ.

ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΕΧΕΤΕ Ή ΟΧΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΕΣΕΙΣ Ή ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ; ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

Unknown είπε...

Συνάδελφε είμαστε νέα συλλογικότητα, δεν είμαστε επαγγελματιες, ότι μπορούμε κάνουμε! Δε ξέρω που δουλέυεις αλλά αν εχεις κάποια εποικοδομητική πρόταση, από δικη σου εμπειρία, είναι ευπρόσδεκτη.Πάντως,ξύλο με Υπουργους και Γενικούς δεν παίζουμε, είμαστε καλά και ευγενικά παιδιά!