Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τι αποφασίσθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 3 Ιουνίου για: τη Γενική Συνέλευση, τις ψευδοαξιολογήσεις & το νέο Καταστατικό

Στις 03-06-2014, το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα, 
(1) Η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου να γίνει την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014   
         Η συγκεκριμένη Γ.Σ.  
      (α) θα έχει ως κύριο θέμα την ψευδο-αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων βάσει του  ν.4250/2014 και τις ενέργειές μας σε συνδικαλιστικό επίπεδο για την αποτροπή των διαδικασιών που προβλέπονται στον νόμο αυτόν.  
       (β)  επίσης, θα προταθεί η αύξηση της μηνιαίας συνδρομής των μελών του Συλλόγου σε επίπεδο που θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των οικονομικών του.

Η ατζέντα της Γ.Σ. θα καθορισθέι σε επόμενο ΔΣ.

             -----.-----

(2) Η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τους διευθυντές του υπουργείου, για το ζήτημα της ψευδο-αξιολόγησης, θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από αυτήν της Γ.Σ. μας.  

             -----.-----

(3) Όσον αφορά το άλλο θέμα που κατ'αρχήν είχε αποφασισθεί να ενταχθεί επίσης σε αυτή τη Γ.Σ., δηλαδή την έγκριση του νέου Καταστατικού του Συλλόγου, (δείτε εδώ στα πεπραγμένα του ΔΣ στις 29/04) αποφασίσθηκε τελικά η μετάθεση της εξέτασής του σε ειδική Γ.Σ., στα μέσα του φθινοπώρου.  
         Τυπικά, για αυτήν την επιλογή έγινε επίκληση "δυστοκίας" και "μη επάρκειας χρόνου για διαβούλευση".  Η  αλήθεια είναι ότι, μετά το πρώτο σχέδιο του νέου καταστατικού που παρουσιάσθηκε ως πρόταση στα μέλη στις αρχές του Φεβρουαρίου, μετά την κατάθεση μιας ολοκληρωμένης πρότασής μας ως ΑΣΥ ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου (δείτε εδώ το πλαίσιο της πρότασής μας), μετά ακόμα και από την εξέταση των προτάσεων αυτών ως προς τη νομιμότητα, στη συνάντηση του ΔΣ στις 29/04, τελικά το κείμενο που μας ξαναήρθε 3,5 μήνες μετά δεν είχε ουσιαστικά καμιά αλλαγή, εκτός από μία - έγινε πιο λεπτομερές το άρθρο για τις πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον μελών...  
Ουσιαστικός λόγος λοιπόν είναι η πλήρης διάσταση απόψεων για το πώς εννοεί η κάθε πλευρά τη λειτουργία του Συλλόγου μας και, συνεπώς, η διαπίστωση ανυπαρξίας κοινών σημείων προκειμένου να κατεβεί μία κοινή πρόταση στη Γ.Σ.  

          -----.-----

Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση, με ανάρτηση των πεπραγμένων του ΔΣ στις 3 Ιουνίου, από το μέλος της ΑΣΥ στο ΔΣ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: