Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Παράνομη και καταχρηστική η αποχή της ΑΔΕΔΥ από την "αξιολόγηση"

Τελικά, η απόφαση του Πρωτοδικείου (δείτε την εδώ) είναι υπέρ του " Ελληνικού Δημοσίου" και κηρύσσει την αποχή-απεργία της ΑΔΕΔΥ παράνομη και καταχρηστική. Είναι η πρώτη φορά που κινητοποίηση τριτοβάθμιας οργάνωσης στην Ελλάδα κρίνεται καταχρηστική...Σύμφωνα με την απόφαση μάλιστα απαγορεύεται στην ΑΔΕΔΥ να επαναπροκηρύξει απεργία με τα ίδια αιτήματα!

Ωστόσο, η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ ...βγαίνει στην "παρανομία" επαναπροκηρύσσοντας την αποχή (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση) και καλεί τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία του Δημοσίου να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Η Ομοσπονδία του Υπουργείου μας συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 12.30μμ για τις περαιτέρω ενέργειες της. 

Θέση μας είναι ότι και η Ομοσπονδία μας πρέπει να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην επιτυχία αυτού του αγώνα, κηρύσσοντας αποχή-απεργία από όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με την ψευτο-αξιολόγηση και συμμετέχοντας στην Πανδημοσιουπαλληλική απεργία της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρας κατά την οποία εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο η υπόθεση των 500 απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε κάθε περίπτωση,  συνδικαλιστικά πρέπει να υπάρξει άμεσα κάλυψη, έστω μέχρι  να υπάρξει νέα απόφαση Δικαστηρίου κατά της νέας απεργίας. Συνεπώς:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΥΛΛΑ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ, 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: