Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Χρυσό μετάλλιο της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών

Συγχαρητήρια στη συνάδελφό μας Στάλα Κοτσιρέα, που συνετέλεσε καθοριστικά στον θρίαμβο

"Κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης κάνοντας την ιδιαιτερότητά μας προτέρημα και έτσι θέλω να πιστεύω ότι δίνουμε ένα μάθημα ζωής σε όλους τους ανθρώπους πως με θέληση και σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πραγματικά τα πάντα."

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες, κατέκτησε για πρώτη φορά η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.  Η Εθνική μας έφτασε αήττητη στον τελικό της 2ας Ιουλίου, όπου αντιμετώπισε την Λιθουανία και επικράτησε με 52-41.  Επίσης, η Εθνική ομάδα των ανδρών κατετάγη 5η κερδίζοντας την Πολωνία με 69-54.

Δείτε αναλυτικότερο ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστριών εδώ, εδώ και εδώ.   Δηλώσεις της Σ. Κοτσιρέα εδώ (και μια μικρή, παλαιότερη, παρουσίασή της, εδώ).


Αποσπάσματα από τον τελικό δείτε εδώ.

Πηγές: ΦλόγαSport, Axiaplus, ΣπορFM 94,6, 4Moms.gr, aokathens blogspot

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κατέβει κάποιος υποψήφιος από σας για τα υπηρεσιακά συμβούλια

Ανώνυμος είπε...

Αν και το ερώτημα ετέθη σε εντελώς άσχετο post, διότι - προφανώς - ο ερωτών δεν ενδιαφέρεται για την επιτυχία της συναδέλφου μας, αλλά μόνο για το ποιός θα είναι υποψήφιος για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, η απάντηση είναι ότι από την Α.Σ.Υ. έθεσα υποψηφιότητα εγώ, ως μεμονωμένη υποψήφια.

Λίζα Σιδέρη