Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                          Αθήνα, 10-11-2014
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ                                    
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110
Τηλ.: 2131516296
Φαξ: 2103221589                                                           
                                             
                              
             
                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                               
                    
   Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε  στις 07-11-2014 με την νέα του σύνθεση. Μετά την παραίτηση των τριών εκπροσώπων του "Ενωτικού Ψηφοδελτίου - Αυτόνομη Πρωτοβουλία - Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων", έγινε η αντικατάστασή τους από τους Εμμανουηλίδη Γιώργο, Σιδέρη Λίζα και Τάγαρη Ιωάννα.
 
Κατά την συνεδρίασή του το νέο Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να  υλοποιήσει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Ιουνίου η οποία αφορούσε στην αύξηση της συνδρομής των μελών του προς τον Σύλλογο σε 3 ευρώ μηνιαίως και την παρακράτησή τους από την μισθοδοσία κάθε μήνα με έναρξη τον Ιούλιο του 2014.
Η παρακράτηση αυτή δεν μπορούσε να  υλοποιηθεί μέχρι τώρα,  διότι υπήρχε πρόβλημα στο μηχανογραφικό σύστημα της μισθοδοσίας. Πλέον το τεχνικό αυτό πρόβλημα έχει λυθεί και η παρακράτηση θα γίνει αναδρομικά για τους τέσσερις μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο) στην μισθοδοσία  του   Δεκεμβρίου,  δηλαδή 6 ευρώ το α΄15ήμερο και 6 ευρώ το β΄15μερο.
Στην μισθοδοσία του Ιανουαρίου 2015 θα γίνει η παρακράτηση Για τους  μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο-Ιανουάριο, δηλαδή σύνολο 9 ευρώ , 4 ευρώ το α΄ και 5 ευρώ το β΄ 15μερο.
Τέλος από τον Φεβρουάριο και μετά η παρακράτηση θα γίνεται 3 ευρώ τον μήνα κανονικά.
 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι  αποφασίστηκε η νομική κάλυψη τριών συναδέλφων για θέματα που έχουν προκύψει κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.
 
            Τελος, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Σύλλογός μας, οργανώνει την τακτική εξάμηνη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη  και ώρες  09:00 - 13:00 μ.μ στην αίθουσα του 4ου ορόφου στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (Σταδίου 29).
 
           Δεδομένου ότι η προσέλευση σ’ αυτή την εκδήλωση εμφανίζεται μειωμένη, ενώ και φέτος παρουσιάστηκαν μεγάλες ανάγκες αίματος σε οικογένειες συναδέλφων, καλούνται, οι συνάδελφοι, να ανταποκριθούν όσο γίνεται περισσότερο στο χρέος ζωής, που λέγεται Αιμοδοσία.
        
 
 
                      
                                                    Για το Δ.Σ


           Οι εθελοντές αιμοδότες, δικαιούνται άδεια τριών (3) εργάσιμων ημερών.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: