Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ενωμένοι για το καλύτερο!

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα πλήρη αποτελέσματα  των εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Νέοι αιρετοί εκπρόσωποι ο Κώστας Τσατσούλης (Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο) και ο Χρήστος Ντίκος (ΠΑΣΚ).

Η Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων ευχαριστεί τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη διαδικασία και ειδικά όσους τίμησαν με τη ψήφο τους το Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο.

Στηρίζοντας το συγκεκριμένο Ψηφοδέλτιο, η ΑΣΥ επεδίωξε να βάλει ένα λιθαράκι για το "χτίσιμο" της εδώ και καιρό ζητούμενης ενότητας μεταξύ των συναδέλφων που εργάζονται στο Υπουργείο. Χωρίς  τεχνητούς και ανώφελους διαχωρισμούς, με στόχο να βρούμε όσα μας ενώνουν και να μιλήσουμε ανοικτά και καλόπιστα για όσα μας χωρίζουν. Χωρίς τακτικισμούς και κυνήγι θέσεων αλλά με βάση αρχές και αξίες κοινά αποδεκτές.

Το "πείραμα" πέτυχε. Ωστόσο, ο δρόμος για την ενότητα τώρα αρχίζει και δεν είναι εύκολος. Θα γίνει ευκολότερος αν ο καθένας και η καθεμιά μας μάθει να "μπαίνει" στη θέση του συναδέλφου που ανήκει σε άλλο κλάδο, σε άλλη κατηγορία, σε άλλη Υπηρεσία, με άλλο αντικείμενο,αλλά με ίδιο στόχο: Να κάνει με αξιοπρέπεια τη δουλειά του, να έχει αποτέλεσμα και όφελος για τον ίδιο και το κοινωνικό σύνολο.

Ως Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων συγχαίρουμε τον Κώστα Τσατσούλη και την Ελένη Νοδάρα και είμαστε βέβαιοι ότι από τις θέσεις τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος) θα υπηρετήσουν όσα από κοινού οραματιστήκαμε.

Συνεχίζουμε ενωμένοι για το καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: