Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Απεργίες σε Vodafone και Wind

Tα σωματεία της Vodafone και της Wind αυτή την εβδομάδα κατεβαίνουν σε 24ωρη και 48ωρη απεργία αντίστοιχα. Είναι κρίσιμη η αλληλεγγύη του εργατικού κινήματος για την επιτυχία της περιφρούρησης.


Οι απεργίες αυτές έχουν στόχο την υπογραφή συλλογικής σύμβασης. Μετά την ήττα της απεργίας στη Χαλυβουργία και την επιστράτευση των εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ, εργαζόμενοι σηκώνουν ξανά κεφάλι και απαιτούν την υπογραφή αξιοπρεπούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Η νίκη τους θα ανοίξει δρόμο και σε άλλους εργαζόμενους ώστε να διεκδικήσουν.


Η VODAFONE σήμερα έσυρε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ στα δικαστήρια. Η απεργία της VODAFONE βγήκε παράνομη. Καμιά έκπληξη.

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ καλεί ανεξάρτητα από την αρνητική δικαστική απόφαση κανονικά στην απεργία. Η στήριξη της περιφρούρησης και η  μαζική παρουσία μας θα δώσει την απάντηση σε δικαστήρια, εργοδότες αλλά και κυβέρνηση που ακόμη δεν άγγιξε την μνημονιακή νομοθεσία για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: