Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Συνάντηση ΔΣ Συλλόγου με τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε., Πέμπτη 4/6/2015

Την Πέμπτη 4/6/2015 και ώρα 13:00 θα συναντηθεί το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε. κ. Καψάλη.   

Κατόπιν γραπτού αιτήματός μας, πληροφορηθήκαμε από τη Γ.Γραμματέα του Συλλόγου ότι το θέμα της συνάντησης θα είναι το ζήτημα της ανακατανομής των θέσεων στην Κεντρική Υπηρεσία του ΣΕΠΕ.  Θα προηγηθεί σχετική συνάντηση του Δ.Σ. στις 12:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Δραγατσανίου 8, 5ος όροφος).


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φύγε εσυ-έλα εσύ και έπεται συνεχεια του ταλαίπωρου κράτους.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η μεταστέγαση του ΣΕΠΕ, Είναι όραμα ζωης και εκδίκησης επειδή το έκανε ο Βρουτσης και ο Γκεγκέρογλου.
Σαν δεν ντρεπόμαστε που δεν μπορούμε να εχομε γραφείο στην Αγησιλάου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ετσι ειναι. Αφήνουμε το ΣΕΠΕ στην Αγησιλάου και ερχόμαστε στην πρώην γραφειάρα του Μπέζα στην Δραγατσανίου.
Σκουρλέτη ακούς, τα ξέρεις αυτά, πως στα έχουν παρουσιάσει, Κάλεσε τους Γενικούς Διευθυντές που ξέρουν να σε ενημερώσουν για το κτίριο της Αγησιλάου που δεν πληρώνουμε ενοικιο, γιατι να το εγκαταλείψουμε για να καταστραφει και να καταρεύσει. Κρίμα στο Υπουργειο μας. Κάλεσε τον Μάγγα και τον Βουρτση να σε ενημερώσουν

Ανώνυμος είπε...

ετσι κι αλλιώς τα γραφεία στη Δραγατσανίου τα έχει καβατζώσει ο σύλλογος και η ομοσπονδία, πληρώνει ενοικίο εκεί το Υπουργείο? δε νομίζω, α και ο σύλλογος συνταξιούχων, ξέχασα..

Ανώνυμος είπε...

ναι Σκουρλέτη πρώτα αυτούς τους Γενικούς Δ/ντές φώναξε να σε ενημερώσουν τι ενοικιο πληρωνει το Υπουργείο στη Δραγατσανίου για να κρατάει 6 γραφεία η "συνδικαλιστική αυτοκρατορία" του Υπουργείου μας!

Ανώνυμος είπε...

Σκοτώνουν τα αλογα όταν γεράσουν, ανώνυμε 11,11 που ειρωνεύεσαι τους συνταξιούχους.
Εχουν ένα μικρό γραφείο και κρατούν ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ των παλιών συναδέλφων.
Έχουν πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις στις οποίες παίρνουν μέρος παρα πολλοί εν ενεργεία συνάδελφοι μας.
Τι ενοχλεί και ειρωνεύεσαι τους συνταξιούχους, πολύ σύντομα θα είμαστε και εμείς εκει. Αστους να βρισκουμαι επαφές με παλιούς καλούς συναδέλφους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον 3,10 ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ.
Πηγαμε σε αρκετες εκδηλώσεις τους,εχουν ομόνοια και βοηθουν και εμας τους εν ενεργεια. Σε λιγο θα ειμαι και εγω εκει.....

Ανώνυμος είπε...

Στο Σύλλογο Συνταξιούχων έχει, πράγματι, παραχωρηθεί χώρος στον 5ο όροφο της Δραγατσανίου. Ο χώρος αυτός είναι - όσοι τον έχουν δει το γνωρίζουν - πολύ μικρός. Πρόκειται για χώρο που θα μπορούσε να στεγάσει έναν μόνο υπάλληλο. Για τη διάθεση του χώρου αυτού έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση από το Δ.Σ. του Συλλόγου. Θα πρότεινα, λοιπόν, στους ανώνυμους συναδέλφους, να απευθύνουn τις τυχόν αντιρρήσεις τους σχετικά με την κίνηση αυτή στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η Α.Σ.Υ. δεν προέβαλε αντιρρήσεις στο αίτημα του Συλλόγου Συνταξιούχων να έχει δικό της γραφείο, παρόλο που ο Σύλλογος Συνταξιούχων δεν είναι συνδικαλιστικός φορέας (συνδικαλιστικοί φορείς είναι, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, μόνο όσοι εκπροσωπούν εργαζόμενους - όχι πρώην εργαζόμενους).

Η Α.Σ.Υ. αντέδρασε όμως κατά τη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου 2014 όταν τέθηκε το θέμα οικονομικής συνδρομής του Συλλόγου μας προς το Σύλλογο Συνταξιούχων προκειμένου να διαμορφώσει το καταστατικό του:
http://asy-yeka.blogspot.gr/2014/10/08102014_13.html

Αυτό δεν σας προβλημάτισε;

Λίζα Σιδέρη

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος υπουργός πέταξε έξω κ κοροϊδέψε την κυ του σεπε ότι το κτίριο είχε μεγάλο ενοίκιο και θα ενοικιαστει σε ιδιώτες , αντί για αυτό , ο προηγούμενος βόλεψε τους δικούς του , συνδικαλιστές , που ούτε στον ύπνο τους δεν ονειρευονταν τέτοια γραφεία σε τέτοιο κεντρικό σημείο των Αθηνών . Ο Καψάλης πολύ καλά κάνει κ φερνει την κυ του σεπε στην δραγατσανιου . Σε όλες τις φυσιολογικές χώρες της εε οι κεντρικές υπηρεσίες υπουργειου εργασιας και επιθεωρησης εργασιας είναι στο ίδιο κτίριο για να έχουν καλύτερη συνεργασία , επικοινωνία και λιγότερη γραφειοκρατεια και διοικητικά βάρη . Όσοι ελαχιστοι διαμαρτύρονται είναικαι λαθος και βαλτοι απο καποιο βολεμενο συνδικαλα νδ-πασοκ, παλαιας κοπης

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε (11:25):

Δεν υπάρχουν "φυσιολογικές" και "μη φυσιολογικές" χώρες εντός της Ε.Ε.

Σε ό,τι αφορά το γιατί δόθηκαν τα γραφεία στη Δραγατσανίου, ποιοι στεγάζονται εκεί και ποιοι είναι οι "βολεμένοι", η Συνέλευση του Συλλόγου σας πλησιάζει, μπορείτε να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας στις 26/06/2015.

Υ.Γ.: Ρωτήστε και πού εργάζονται οι επικεφαλής των Συλλόγων σας.

L.V.

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε, "8 Ιουνίου 2015 - 12:11 π.μ" , τι θα γινει με σενα για να το καταλαβεις? Η κεντρικη υπηρεσια του ΣΕΠΕ και η Κυ του Υπουργείου πρεπει να είναι στο ίδιο ή σε όμορο κτίριο για λογους που αναφερθηκαν παραπανω. Τι δεν καταλαβαινεις ?