Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας για την απεργία της 6ης Νοέμβρη

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Πειραιώς 40, Τ.Κ. 10182, τηλ.: 213 1516156 , fax: 2105249863,

Email: info@osype.gr, website: www.osype.gr


Αθήνα 4 Νοεμβρίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 η Ε. Ε. της ΑΔΕΔΥ με τη ΓΣΕΕ έχουν εξαγγείλει Γενική Απεργία και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11.00΄ στο Πεδίο του Άρεως.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας καλεί τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας να αντιπαλέψουν με όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους μαζί τις νέες διαθεσιμότητες - απολύσεις στο Δημόσιο που έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση με την Τρόικα, τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα φοροεπιδρομής, που περιλαμβάνονται στο νέο προϋπολογισμό, καθώς και τα σχέδια για νέες οριζόντιες μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξιμες αποδοχές, τις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ.
Η επίθεση πλήρους διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, κατάλυσης της συλλογικής αυτονομίας και των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι απολύσεις προσωπικού, η κατάργηση των δημοσίων υπηρεσιών και των βασικών κοινωνικών αγαθών καθώς και η εκποίηση του δημόσιου πλούτου, μεθοδεύονται προκλητικά με διαδικασίες εξπρές από τη δικομματική κυβέρνηση.
Συνάδελφοι
Όλοι μαζί στην 24ωρη Γενική Κινητοποίηση (ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ) και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11.00΄ στο Πεδίο του Άρεως (Προσυγκέντρωση υπαλλήλων του Υπουργείου μας στις 10.30΄, στο Μουσείο).
ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, της φτώχειας και εξαθλίωσης, της λιτότητας, των χαρατσιών, της ανεργίας, των διαθεσιμότητων και των απολύσεων.
Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ






ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΑΚΝΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: