Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ Ή ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ;

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, ως γνήσιοι πατριώτες, την επόμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, προλάβετε και εξασφαλίστε προσκλήσεις έως τις 2 Μαρτίου.  Και μην ξεχάσετε την ταυτότητά σας για να σας επιτραπεί η είσοδος στον ειδικό περιφραγμένο χώρο... 
Η είδηση ίσως να φαίνεται απίστευτη, φάρσα.  Όμως, πέρα από τα αστεία, δεν πρέπει να εκπλήσσει.
Είναι ένα ακόμα φανέρωμα του αληθινού απολυταρχικού προσώπου του καθεστώτος μας.  Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουμε προλάβει να δούμε έως τώρα.   Αν το ερμηνεύσουμε ως σημάδι πανικού, τότε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα


" Με έγγραφο της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση!    Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων! "


"Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους.   Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Και είναι απλά απαράδεκτο.



 



Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. Διαβάστε τι γράφει:

        

1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοί τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
        

2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
        

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
 

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).

 "

Πηγή: onalert.gr, 16 Ιανουαρίου 2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Super διαγωνισμός: Καλέστε στο πορτοκαλί τηλέφωνο του Πρωθυπουργού, πείτε τις μαγικές λέξεις: Ζήτω η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, κάτω ο 13ος και ο 14ος μισθός, και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Σημ: Η κλήση χρεώνεται με 1% επιπλέον μείωση μισθού (συν ΦΠΑ)

Ανώνυμος είπε...

Διαθέτω διπλή πρόσκληση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.Την ανταλλάσω με αντίστοιχη πρόσκληση για την δοξολογία της Ανάστασης στη Μητρόπολη...