Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Διοικητικό Συμβούλιο 26.11.2012

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26.11 Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συμμετείχαν όλα τα μέλη με σκοπό την αποτίμηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (23.11.2012) και την υλοποίηση των αποφάσεων της.

Η συζήτηση αφιερώθηκε κυρίως σε ...διαπιστώσεις περί αθέτησης συμφωνιών, καταλογισμούς υπαναχωρήσεων, ενδοπαραταξιακών ή διαπαραταξιακών διαφωνιών και εξηγήσεων εκατέρωθεν σχετικά με τη στάση κάθε παράταξης στη ΓΣ. Πράγματα δηλαδή που ουδόλως αφορούν τα μέλη του Συλλόγου...Επιπλέον, καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να αμφισβητηθεί η θέληση της ΑΣΥ να εφαρμοστεί η απόφαση της ΓΣ. 

Ως προς την ουσία, δηλαδή την αποτελεσματική οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης, η οποία αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη 29.11.2012, η ΑΣΥ κατέθεσε πρόταση για περιοδεία του ΔΣ στα γραφεία την Τετάρτη ώστε να προπαγανδιστεί η απεργία, και διανομή στον κόσμο της απόφασης της ΓΣ και του Ψηφίσματος Συμπαράστασης στον Ιδιωτικό Τομέα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στη Σταδίου 29 (Πέμπτη 10πμ). Μετά τη συγκέντρωση, θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στο συνάδελφο από Χίο που τόλμησε να πει τα πράγματα με τ' όνομα τους και δημόσια. Μας εκφράζει όλους και να τον στηρίξουμε όλοι αν χρειαστεί!