Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κι αλλες κινητοποιήσεις ενάντια στην εφαρμογή των μέτρων.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
 
Περιφέρεια Αττικής
Πραγματοποιήθηκε χτες κατάληψη του κεντρικού κτιρίου της Αποκεντρωμένης, η προσέλευση του κόσμου αρκετά καλή (περίπου 200). Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση στο κατειλημένο κτίριο (Κατεχάκη 56) όπου αποφασίστηκε να γίνει αύριο στάση εργασίας από τις 7 μέχρι τις 11 και μετά παράσταση διαμαρτυρίας στο ίδιο κτίριο όπου βρίσκονται οι δ/νσεις διοικητικού κλπ για να μπλοκαριστούν οι διαπιστωτικές. Τη δευτέρα έχουμε αποφασίσει 24ωρη απεργία και κατάληψη και νέα συνέλευση την τρίτη 20/11. 
Πανεπιστήμιο Αθηνών 
Απόφαση για κατάληψη και απεργία Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη.
Την Τρίτη το μεσημέρι στις 3 είμαστε καλεσμένοι στα Προπύλαια για να συζητήσουμε τη δυνατότητα αυτή.
ΥΠΕΚΑ
Σήμερα έγινε συνέλευση του συλλόγου των υπαλλήλων στις ΓΓ Ενέργειας και Βιομηχανίας. Με τη δικαιολογία ότι δεν απολύονται ΙΔΑΧ από τις 2 ΓΓ του ΥΠΕΚΑ, έγινε μια προεκλογική πασαρέλα βουλευτών (ΚΚΕ, ΑΝΕΛ) και του «έγκριτου νομικού» Καπερνάρου και η συνέλευση φυλορρόησε. Το μόνο που αποφασίστηκε ήταν νέα συνέλευση τη Δευτέρα.

Αυτό που μάθαμε είναι οτι στις 2 ΓΓ δεν προκύπτει ζήτημα με τους ΙΔΑΧ γιατί είναι ελάχιστοι και ήδη απο χτες έχουν στείλει τις λίστες.
Τη Δευτέρα όμως θα έχει 24ωρη η ΓΓ Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ κτίριο Αμαλιάδος - υπολογίζουν ότι θα έχουν 68-87 διαθεσιμότητες) και θα έρθει για συγκέντρωση έξω από το άλλο υπουργείο στη Μεσογείων, στις 10 πμ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: είδατε τι έγινε με τον Φούχτελ και την παρέα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: