Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση-Συζήτηση στο Υπουργείο-Δευτέρα 5/11, 3μμ

Με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, και στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της ΑΔΕΔΥ, την Δευτέρα 5/11, στις 3μμ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Σαμαράκη (ισόγειο οδού Πειραιώς 40) άτυπη συνέλευση, στην οποία καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου (Κ.Υ και ΣΕΠΕ) προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η διήμερη κινητοποίηση ενάντια στα νέα μέτρα που συζητούνται στη Βουλή. 

Η παρουσία και συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην συνέλευση αυτή αλλά και στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών, είναι απαραίτητη. Πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που διαμορφώνουμε το μέλλον μας. Ξεκινώντας από μια απλή αίθουσα σε ένα Υπουργείο και φτάνοντας στην ψήφο ενός βουλευτή στη Βουλή, η καταψήφιση των αντιλαικών μέτρων είναι ένα ντόμινο. Και μόνο ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που μπορούν να σπρώξουν το πρώτο πιόνι. Ας μην αφήσουμε και αυτή τη φορά να αποφασίσουν άλλοι για εμάς...

Η ανακοίνωση του Συλλόγου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 02.11.12
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πειραιώς 40, Τ.Κ. 10182
Τηλ.: 2105295235-2131516157


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ενόψει των κινητοποιήσεων ενάντια στα προωθούμενα νέα μέτρα και στο πλαίσιο σχετικής απόφασης της ΑΔΕΔΥ, ο Σύλλογος μας καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση στο κτίριο της οδού Πειραιώς( ισόγειο, αίθουσα Σαμαράκη ) τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 3μ.μ.
Η συζήτηση θα έχει ως σκοπό την καλύτερη οργάνωση για την μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του επόμενο διημέρου (48ωρη απεργία, συλλαλητήριο και πορεία) διότι το τελευταίο διάστημα η συμμετοχή των μελών μας στις κινητοποιήσει είναι αποκαρδιωτική.
Οι στιγμές είναι σημαντικές και πολλά θα κριθούν από τη συμμετοχή όλων μας. Η δυναμική παρουσία μας στις κινητοποιήσεις δυναμώνει τη φωνή μας και είναι το δυνατότερο όπλο στον αγώνα για την αποτροπή των νέων επώδυνων μέτρων.




ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ                              ΖΩΗ ΠΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: