Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΖΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ! ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!


Πηγή : iskra.gr
Με την παρουσία χιλλιάδων εργαζομένων και ανέργωνπραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο εργαζομένων στην πλατεία Συντάγματος.
Αξίζει να σημειωθεί πως με εντολή της Αστυνομίας, με τρόπο αυθαίτερο και καταχρηστικό, έχουν κλείσει από τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι νεοτέρας οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό, καθώς και του τραμ στο Ζάππειοκαι το Σύνταγμα.

Τα σωματεία σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν «τις αστυνομικές απαγορεύσεις, την επίδειξη πυγμής, την αστυνομική βία, τις παρεμβάσεις των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις απεργών και συνδικαλιστικών στελεχών, οι οποίες στοχεύουν να ακυρώσουν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα»
Παρά τις πρακτικές αυτές όμως εργαζόμενοι και άνεργοι πολίτες ανταποκρίθηκαν μαζικά στα καλέσματα των Σωματείων και των Συνδικάτων. Το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αποτελεί μια πρόγευση για την αυριανή μαζική και ειρηνική παρουσία του κόσμου στο κέντρο της Αθήναςμε αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α. Μέρκελ και στόχο την ακύρωση των μνημονιακών μέτρων. Μέτρων που οδηγούν την κοινωνία και την οικονομία του τόπου στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: