Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα προς τους απεργούς των Ασφαλιστικών Ταμείων και του ΟΑΕΔ

Στείλαμε το παρακάτω κάλεσμα στους συνάδελφους εργαζόμενους του ΙΚΑ, των Ασφαλιστικών Ταμείων και του ΟΑΕΔ.  


"Σας ενημερώνουμε ότι στην τελευταία μας ΓΣ (10.9) (δείτε εδώ την απόφαση) αποφασίσαμε μεταξύ άλλων την πραγματοποίηση απεργιακής συγκέντρωσης- συζήτησης την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα Σαμαράκη του Υπουργείου (Πειραιώς 40) προκειμένου να εκτιμήσουμε τόσο την συμμετοχή των μελών μας στις συγκεκριμένες απεργιακές κινητοποιήσεις όσο και να συζητήσουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας (ΟΣΥΠΕ),τον Σύλλογο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Ασφάλισης και τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες του χώρου μας για την κλιμάκωση του αγώνα.

Επειδή:
  • Ο πραγματικός συντονισμός και τα κοινά μέτωπα κτίζονται στέρεα όταν είναι απαίτηση της βάσης 
  • Η κλιμάκωση του κοινού μας αγώνα απαιτεί την αλλαγή νοοτροπιών και πρακτικών που μας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια
  • Αν και σημαντική μερίδα συναδέλφων μας (25% όσων ψήφισαν) υπερψήφισε την πρόταση μας για 5μερή απεργία από κοινού με τις Ομοσπονδίες σας, υπάρχει μεγάλος αριθμός συναδέλφων που δεν έχει πειστεί για την κρισιμότητα της από κοινού κλιμάκωσης.
  • Η ανταλλαγή ενημέρωσης, απόψεων, η μεταφορά εμπειριών αγώνα από τους χώρους σας, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ενίσχυση του ηθικού των συναδέλφων μας 

Θα επιθυμούσαμε την παρουσία και συμμετοχή συνδικαλιστικών σας στελεχών ή και απλών εργαζομένων στην απεργιακή μας συγκέντρωση. (Πειραιώς 40, 19/9 11πμ). 

Καλό αγώνα, καλή συνέχεια
Γρήγορα και δυνατά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην αντεπίθεση

Για την Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων 
στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας




Δεν υπάρχουν σχόλια: