Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣ: Συλλόγους Εργαζομένων Υπουργείων, Φορέων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου
                                                

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
,


Μέσα στο κλίμα γενικής απαξίωσης του Δημοσίου και των εργαζομένων προκειμένου να καταστραφεί το κοινωνικό κράτος και να μεταφερθούν εύκολα και γρήγορα όλα σε ιδιώτες επιχειρηματίες, στις σκληρές συνθήκες που καθημερινά διαμορφώνονται και επιδεινώνουν ολοένα και περισσότερο τη θέση των εργαζομένων, καλούμαστε όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να αντιδράσουμε, να υπερασπιστούμε τη δουλειά μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας την ίδια !!!
Πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από την κοινή δράση των εργαζομένων μπορεί να δοθεί λύση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι της κυβέρνησης και της τρόικα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση, να συσπειρωθούν στα συνδικάτα, ώστε όλοι μαζί, με νέα συλλογικότητα, με νέα συλλογική αυτοπεποίθηση, με ενότητα στη δράση, να συνεχίσουμε τον αγώνα, για να μην εφαρμοστούν αυτά τα βάρβαρα μέτρα, που διαλύουν την κοινωνία, που εξοντώνουν τους εργαζόμενους και οδηγούν μεγάλα τμήματα της κοινωνίας στην ανεργία, στη φτώχεια και την εξαθλίωση!!!

Προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας μέσα στην εβδομάδα των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ (16-20 Σεπτεμβρίου), καλούμε τα Δ.Σ. των Ενιαίων Συλλόγων Εργαζομένων σε όλα τα Υπουργεία, φορείς και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, σε κοινή συνάντηση την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11:00, στον 1ο όροφο του ΥΠΑΑΤ,  Αχαρνών 2 (πλ. Βάθη).

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μας καλούν! Θα πάμε;;;